Mar 22, 2011

Μπόλο ο Πανηγυρτζής: Η Τριλογία

Δεν μπαίνω καν στην θλιβερή διαδικασία να σκεφτώ πόσο φτωχότερο θα ήταν το ποδόσφαιρο χωρίς τον Μπούντεβαιν "Μπόλο" Ζέντεν.

                                                - They call him Bolo...

Όπου και να πάει ο αειθαλής άσσος, πάντα υπάρχουν τρεις σταθερές. 
Άλφα, ποτέ κανείς δεν καταλαβαίνει τι θέση παίζει ακριβώς, βήτα, θα μοστράρει με επιτυχία το κόμπο καρέ-χαίτη, που πραγματικά οι Ολλανδοί ξέρουν να αποθεώνουν όσο κανείς άλλος και γ) πάντα παρακαλούμε να σκοράρει αυτός ή κάποιος συμπαίχτης του, για να απολαύσουμε, αν είμαστε πραγματικά τυχεροί ή αν το παιχνίδι είναι σημαντικό, κάποιον από τους πανηγυρισμούς του.
Ο θρύλος στις Κάτω Χώρες θέλει την οικογένεια του να προσεύχεται ωστέ αυτό το τρίτο να μην συμβαίνει και πολύ συχνά και ρεζιλεύεται συνεχώς το σόι. 

Το εξάταπο ως blog όμως, χαιρετίζει τον Μπόλο Ζέντεν και την συμβολή του στην διατήρηση της screwball κωμωδίας στα γήπεδα του κόσμου. Έτσι, με πολύ μεράκι και αγάπη, σας παρουσιάζει σε τρεις πράξεις την υπερπαραγωγή που επιμελήθηκε με κόπο. Του αξίζει. Και σε αυτόν και σε εσάς και σε όλους μας. Απολαύστε ανεύθυνα.

Μέρος Α: The Unfunky Chicken, όπου ο ήρωας μας, σπεύδει να πανηγυρίσει δίπλα στον Asamoah Gyan, προσπαθώντας να μιμηθεί το χορευτικό του Γκανέζου συμπαίκτη του. Χωρίς καμία ντροπή.


Μέρος Β: The Bolo Box. Με την φανέλα της Μαρσέιγ, ο Μπόλο σκοράρει στο ντέρμπι απέναντι στην Παρί και θεωρεί σκόπιμο να εξαφανιστεί μέσα σε ένα πορτοκαλί κουτί, πίσω από την εστία. Εδώ τον παίρνει και λίγο ο Μπραντάο στον λαιμό του. Ανόητε Βραζιλιάνε, το κουτί του Μπόλο βαστάει μόνο τον Μπόλο...
 


 Μέρος Γ: Talking Bolo's Freestyle Blues. Εδώ ο Μπόλο σκοράρει με την φανέλα της Ολλανδίας απέναντι στους Κροάτες. Όσο και αν προσπαθώ, αδυνατώ να καταλάβω τι θέλει να κάνει μετά. Πόσο μάλλον να το περιγράψω με λέξεις σε ένα φτωχομπλόγκ. Δείτε και μόνοι σας... 


  by  Six Sharp Studs Productions

                                            - Όχι, εμείς ευχαριστούμε...


No comments: